Angelo Viccy Angelo Viccy Angelo Viccy

Angelo Viccy

Het kledingmerk voor mannen

Angelo Viccy staat voor een mooi design, een zeer goede kwaliteit, een aantrekkelijk prijs en alle kleding zijn “Limited editions”. Na jarenlange ervaring in de textielwereld vinden wij dat we hiermee nog verschil kunnen maken in deze markt. In de opstart van Angelo Viccy zal het assortiment nog beperkt zijn maar dit zal met regelmaat worden aangevuld tot een volledige kledinglijn.

Design

We werken met vaste leveranciers die meerdere jaren ervaring hebben in het fabriceren en ontwerpen van kleding. De ontwerpers van onze leveranciers en Angelo Viccy zijn dan ook zeer gemotiveerd om de mooiste designs los te laten op onze kleding.

Kwaliteit

Angelo Viccy zal maximale aandacht besteden aan de kwaliteit van onze producten. Dit geldt ook voor het bepalen van de juiste maatvoering. De materialen zullen zorgvuldig worden uitgekozen. De afwerking zal van een hoog niveau zijn. Designs in verschillende variaties en kleuren zullen het makkelijk maken om voor Angelo Viccy te kiezen.

Prijs

We hebben goed gekeken naar de markt. Er zijn best grote verschillen in prijzen. Wij willen een aantrekkelijke prijs voor onze kleding. Daarom werken we rechtstreeks met de fabriek. De verkoop zal plaatsvinden vanuit de webshop en een aantal verkooppunten in Nederland. Door de kosten laag te houden kunnen we onze kleding voor een aantrekkelijke prijs verkopen. Hierdoor zijn we voor een groot publiek bereikbaar.

Exclusiviteit

In de markt zie je dat er een hoge prijs wordt gevraagd voor een kledingstuk om deze exclusief te houden. 

Angelo Viccy kiest hier een andere weg. Wij zullen onze kleding in beperkte oplages op de markt brengen.

Een model krijgt een bepaalde oplage en daar blijft het bij. Bij een goede verkoop zal er niet gekozen worden om van dit design extra oplages te laten maken. Hierdoor ontstaat er exclusiviteit voor een aantrekkelijke prijs en krijg je meer variaties in de kleding met Angelo Viccy. Alle kleding zijn “Limited editions”