Angelo Viccy Angelo Viccy Angelo Viccy

Wij versturen al onze artikelen via PostNL. Zodra jouw bestelling gereed is voor verzenden ontvang je een track and trace code per e-mail. Zo kan je jouw bestelling volgen wanneer deze bezorgd wordt.

Bij een besteding vanaf € 50,00 zijn de verzendkosten gratis. De eventuele retourkosten zijn ook gratis. Om retouren te voorkomen willen we je vragen om naast het kiezen van een kledingstuk doormiddel van de foto’s en de omschrijving ook de maattabel te beoordelen.  

Onze artikelen worden binnen 24u verzonden. Je bestelling zou dus binnen 2 tot 4 dagen binnen moeten zijn.

Onze artikelen ondergaan een extra kwaliteitscontrole voordat deze worden verzonden. Mocht je toch een beschadigd artikel hebben ontvangen, dan kun je deze natuurlijk gratis terugsturen. We vragen je wel om op het retourformulier aan te geven wat er mis was met je artikel.

Het kan natuurlijk zijn dat je per ongeluk de verkeerde maat besteld hebt of het bestelde product toch niet helemaal naar wens is. Dan kun je jouw producten 14 dagen na ontvangst gratis retourneren. Via https://angeloviccy.myparcel.me/ kun je met de track and trace code van jouw ontvangen pakket een retourlabel aanvragen. Print daarna het retourlabel uit. Doe de producten in de originele verpakking en plak het retourlabel op het pakket dat je retour wilt sturen en lever deze bij de dichtstbijzijnde postNL punt in.

Jouw retourpakket kun je inleveren bij een dichtstbijzijnde postNL punt.

Bij een terechte retour kan je je artikelen gratis terugsturen. Bij drie retouren vanaf hetzelfde adres zal er persoonlijk contact worden opgenomen. Door in contact te gaan met onze klanten kunnen we wellicht verbeteringen doorvoeren om retouren in de toekomst te voorkomen.

Nadat je je bestelling hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren.

Let op, de kleding moet in originele staat, met alle labels en originele verpakking retour worden gestuurd.

Voor meer informatie over het recht van retour kan je de algemene voorwaarden bekijken.

Het adres waar het pakket retour naartoe gestuurd moet worden vindt je op het retourlabel dat je van ons per e-mail ontvangt.